Over het nieuwbouwproject

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor die woning die het beste aansluit bij je persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat je woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.Bovendien ben je verzekerd van een prachtige liggen ten opzichte van het zowel dorp als in de groene omgeving.

Prettig wonen in een rustige buurt

De woningen in Heumen-Noord zijn met oog voor detail vormgegeven.Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het drop, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen.

Zeer flexibele indeling

Naast de standaard uitbouwmogelijkheden zijn de twee-onder-een-kapwoningen geheel naar eigen wens aan te passen. De keuken liever aan de straatzijde, of een trap in de woonkamer? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw gezinssituatie en woonwensen. De iPad of de WII worden niet meer aangeraakt, je kinderen willen straks alleen nog maar buiten spelen.

Kindvriendelijk

Dichtbij huis naar school gaan: handig, veilig en vertrouwd. Heumen beschikt over een basisschool en in de nabije omgeving bieden Malden en Wijchen nog meer (middelbare) scholen, kinder- en buitenschoolse opvang. Deze omgeving beidt een ruim aanbod aan dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden. De ideale woonomgeving voor je gezin!